Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Спортни новини от Видин

Наградиха финалистите в Ралиспринт „Вида 2016“

03.07.2016 | Новини от Видин | Спортни новини от Видин

В генералното класиране първо място зае отборът от Видин АСК „Жико-Моторспорт“ с пилот Иван Иванов и навигатор Румен Иванов.

Спортни новини от Видин

На откритата сцена на пл. „Бдинци“ се проведе официалното награждаване на победителите в Ралиспринт „Вида 2016“. От десетте отбора стартирали в състезанието, поради технически причини, до финала достигнаха само пет. Инцидент претърпя екипажът Константин Щерев и Ани Папазова от АСК „Ефко Рейсинг“, но състезателите са в добро здравословно състояние. В клас НС2, първи станаха Иван Иванов и Румен Иванов от АСК „Жико-Моторспорт”, втори – Момчил Младенов и Александър Петков от АСК „Жико-Моторспорт”. Първи в клас НС4 финишираха Цветомир Русев и Иван Данков от АСК „Казанлък”, втори – Марко Стойчев и Йордан Батаклиев от АСК „МС Рали Тийм”, а трети – Петър Поломски и Иван Георгиев от АСК „БРЦ България”.

В генералното класиране първо място зае отборът от Видин АСК „Жико-Моторспорт“ с пилот Иван Иванов и навигатор Румен Иванов. На второ място останаха състезателите от АСК „Казанлък” – Цветомир Русев с навигатор Иван Данков. Дебютантите от АСК „Жико-Моторспорт” Момчил Младенов и Александър Петков се класираха на трето място. В отборното подреждане на първо място отново стана АСК „Жико-Моторспорт“. Наградният фонд от 5000 лв. бе осигурен от Община Видин. Победителят в Ралиспринт „Вида 2016“ получи 2500 лв., класиралият се на второ място – 1500 лв, а на трето – 1000 лв.

Всички състезатели получиха плакети за участие в развитието на автомобилния спорт. След церемонията по награждаването бе дадена пресконференция, на която бяха коментирани най-интересните моменти от състезанието. Пилотите и навигаторите споделиха своите впечатления от трасетата и изразиха благодарностите си към дисциплинираната видинска публика, към организаторите на събитието и заявиха своето желание ралиспринта да премине на по-високо ниво в националния шампионат или да привлече международни отбори.

Снимки от цялото състезание може да видите на нашата страница в Facebook.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Конвект ООД

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.