Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

8870 ще са учениците в област Видин

16.09.2015 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

8870 е общият брой на децата, записани в училищата на територията на област Видин към 15 септември.

Социални новини Видин

Общият брой на децата, записани в училищата на територията на област Видин към 15 септември е 8870, в това число са и децата в подготвителните групи в училищата. Това каза за Радио “Фокус”- Видин Марийка Василева, директор на РИО-Видин. Тя посочи още, че броят на децата в подготвителните групи в детските градини е 1167. Броят на учениците от 1 до 12 клас е 8697, от които 682-ма са първокласниците. „Това са предварителните данни, които са събрани към момента въз основа на информацията, подадена ни от училищата в областта. Тя разбира се е оперативна.

Очакваме някакви промени, но те ще бъдат незначителни. Навсякъде, където има дублиране на деца, преместване и всякакво движение ще бъде изчистено до края на месец септември”, обясни Марийка Василева. Тя добави, че до 10-ти октомври е крайният срок за установяване броя на учениците в окончателния им вид. Във всички училища в област Видин учебната година е започнала с тържества. От днес вече стартира редовния учебен процес. „Броят на учениците тази година е по-малък в сравнение с миналата. Както всички знаем област Видин е засегната от демографската криза в страната в много по-сериозен мащаб от другите региони”, уточни Василева. На регионалния инспекторат във Видин предстои в следващите месеци да направи необходимите справки, за да се изчисли точно в процентно съотношение с колко са намалели децата във видинска област.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.