Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Поклон пред подвига на Ботев

02.06.2015 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Община Видин отбеляза с тържествена церемония Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България.

Социални новини Видин

Слово по случай 2 юни произнесе заместник-кметът и изпълняващ функциите кмет на Община Видин инж. Добромир Дилов. “Преди 139 години Христо Ботев загива от вражески куршум в последния тежък бой, който води с четата си срещу турските поробители. И остава завинаги безсмъртен в паметта на своя народ, за чиято свобода се бори със силата на словото и силата на оръжието“ – каза в речта си той. И допълни, че свеждаме в глава в знак на преклонение пред саможертвата на великия българин, но и пред подвига на знайните и незнайни герои, дали живота си, за да пребъде Отечеството ни! “В сърцето на народа споменът за героите е жив. В противен случай нямаше да сме тук и с вълнение да очакваме мига, в който ще коленичим и отдадем своята почит. Героичното наследство на нашите предци не само ни кара да се гордеем, но ни задължава да бъдем достойни приемници на техните завети, да обичаме България, да я защитаваме и браним с цената на живота си, когато е необходимо! Само така ще се гордеят децата ни с нас и ще пребъде Отечеството ни - свободно и в благоденствие – така, както са си го представяли родолюбецът и великият поет на България Христо Ботев и неговите последователи!“ – заяви инж. Дилов.

Литературно-музикална програма по случай 2 юни представиха ученици от СОУ „Христо Ботев” и Вокална инструментална група към СОУ „Любен Каравелов”. Точно в 12 часа под воя на сирените всички присъстващи сведоха глава в знак на преклонение пред паметта на загиналите за свободата на Родината ни герои. След това пред паметника бяха поднесени венци и цветя от името на местни и държавни институции, политически партии, културни институти, обществени сдружения и организации, училища и граждани.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.