Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Видинчани се поздравиха с Възкресение Христово

12.04.2015 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Великденски водосвет за благословение, здраве и успех на жителите на Видин и неговите гости, който ще бъде отслужен от митрополит Дометиан.

Социални новини Видин

Заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова и секретарят на общината Орлин Василев присъстваха на Великденското богослужение в митрополитския храм „Св. Николай Чудотворец”. Десетки хора дойдоха в църквата днес, за да се поздравят с Възкресение Христово и да чуят посланието на Негово Високопреосвещенство Видинския владика Дометиан. След службата пред храма бяха раздадени червени яйца и козунаци, осигурени от общината. Според българската традиция на Великден в неделя се посещават кумове и родители, а великденската трапеза слага край на дългия пост. Християнството определя Великден за празник на всички празници, защото се смята, че възкресението на Божия син е най-великото събитие в историята на човешкия род. След него започва така наречената Светла седмица.

На втория ден след Възкресение Христово ще се проведе традиционното четвърто издание на фолклорния събор „Алботин” при Алботинския скален манастир, което се организира от Община Видин и Сдружение „Видински общински фонд читалища”. Събитието ще започне в 10.30 ч. с Великденски водосвет за благословение, здраве и успех на жителите на Видин и неговите гости, който ще бъде отслужен от митрополит Дометиан.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.