Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Видинчанката Катрин Челиева с награда от конкурс

05.12.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

За втора поредна година ученичката е сред финалистите в конкурса за детска рисунка “С очите си видях бедата”.

Социални новини Видин

Днес в Националния дворец на децата в столицата бе открита изложба с наградените рисунки от националния конкурс за детска рисунка с международно участие “С очите си видях бедата”. Финалистите в проявата получиха грамоти и предметни награди, осигурени от ГДПБЗН-МВР. Сред тях е виднчанката Катрин Челиева, ученичка от езиковата гимназия в града. Нейна рисунка е класирана на първо място в І категория, втора възрастова група. (през 2013г. рисунка на Катрин, тогава ученичка във видниското СОУ”Любен Каравелов”, спечели третото място във втора възрастова група /9-14г./). Наградата на Катрин Челиева днес на церемонията в София връчи лично Огнян Методиев – директор на столичната дирекция „ПБЗН”.

Тазгодишното издание на конкурса е осмо поред. Националният конкурс за детска рисунка с международно участие “С очите си видях бедата” се провежда с подкрепата на Секретариата на частичното споразумение за големите рискове към Съвета на Европа – EUR-OPA. Организатори на проявата са ГДПБЗН–МВР, МОН и Националния дворец на децата. Тематичният обхват на конкурса включва изучаваното учебно съдържание за действия при бедствия, аварии, пожари, катастрофи, оказване на първа помощ, самопомощ и взаимопомощ, предвидено за системата на средното образование.

В областния етап на конкурса, който се проведе на 29 май т.г. в гр.Видин, участваха 116 рисунки на деца и ученици от шест общини на областта. За заключителния етап от Видинска област бяха класирани 32 рисунки, в две категории и шест възрастови групи.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.