Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Председателят на Общобългарски комитет „Васил Левски” във Видин

28.11.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова прие вчера председателя на Общобългарски комитет „Васил Левски” Васил Василев.

Социални новини Видин

На срещата присъстваха още Георги Иванчев - председател на Общински комитет „Васил Левски” и Ивайло Милушев - заместник-председател на Общинския комитет и член на управителния съвет на Общобългарския комитет. „За мен е удоволствие да Ви посрещна в нашия старопрестолен град. Поводът за Вашето гостуване във Видин е създаването на 5 възрожденски клуба – ПМГ „Екзарх Антим I”, СОУ „Любен Каравелов”, ГПЧЕ „Йордан Радичков”, СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” и ОУ „Иван Вазов”. Инициативата за създаването на клубовете „Млад възрожденец” е на Министерството на образованието и науката, съвместно с Общобългарския комитет” – с тези думи Борисова се обърна към Василев. Тя изрази своята благодарност към гостите за това, че заедно имат възможност да работят в името на утвърждаването на духовните ценности сред младите, да развиват у тях любов и уважение към българското културно и историческо наследство, свързано с идеите на Васил Левски, неговите сподвижници и други дейци от българското Възраждане. „Уверявам ви, че винаги може да разчитате на подкрепа от страна на Община Видин” – допълни още заместник-кметът.

Борисова отбеляза, че Общинският комитет „Васил Левски” е основан преди повече от 20 години, а негов пръв председател е изявеният краевед и читалищен деец Христо Лишков, който тази година бе обявен (посмъртно) за почетен гражданин на Видин на тържественото заседание на Общинския съвет по случай Димитровден. „Неговото дело е високо ценено от всички наши съграждани” – заяви Борисова.

От своя страна председателят на Общобългарския комитет Васил Василев сподели прекрасните си впечатления от Видин и благодари за гостоприемството. Той връчи в знак на уважение подаръци на заместник-кмета – специален календар под формата на личния бележник на Апостола на свободата и етичен кодекс за поведение и народна работа, който Борисова подписа. Василев получи от общината плакет за ползотворното сътрудничество и рекламни материали.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.