Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

95 години ОУ „Свети Климент Охридски“

25.11.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

В празничната програма се включиха ученици, които представиха рецитал за живота и делото на Свети Климент Охридски.

Социални новини Видин

Заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова бе гост на тържеството в ОУ „Св. Климент Охридски“, което се организира по случай 95-годишнината на училището. На него присъстваха също представители на Видинска Света митрополия и на Регионалния инспекторат по образование. За празника в двора на училището бяха открити мини ботаническа градина и спортна площадка. Тържествен водосвет отслужи архимандрит Исаак. След това заместник-кметът на Видин преряза лентата на новите придобивки. „За мен е удоволствие първо да ви поздравя с 95-годишния юбилей на училището. На днешния ден почитаме паметта на Свети Климент Охридски – вашия патрон. По този повод изразявам своята подкрепа за всичко онова, което правите ежедневно, за усилията ви в името на това нашите видински деца да получават качествено образование и ценна подкрепа и да бъдат насърчавани да се развиват успешно” – каза Борисова. „На днешния празничен ден бих искала да изразя и удовлетворението си от това, че заедно реализираме идеите си и сме рамо до рамо и в делник, и в празник. Училището е място, където децата прекарват по-голямата част от времето си. Затова е изключително важно тук вие – младите граждани на Видин да имате възможно най-добрите условия да развивате своя умствен, но и физически потенциал и да се чувствате приятно” – допълни още заместник-кметът. „Щастлива съм, че днес откриваме две нови придобивки – мини ботаническа градина и спортна площадка. Уверявам ви, че уредите, които строителната група на Община Видин монтира изцяло отговарят на всички изисквания за безопасност, а това беше и един жест към всички вас, за да можете да спортувате и да се забавлявате заедно” – сподели с вълнение Борисова. И заедно с директора на ОУ „Св. Климент Охридски” Теодора Ганчева засади дръвчета в двора на училището.

В празничната програма се включиха ученици, които представиха рецитал за живота и делото на Свети Климент Охридски. За да отправят своите поздрави за празника, бяха дошли много гости от институции, видински детски градини и училища.

Борислава Борисова подари на домакините плакет на общината и връчи поздравителен адрес от името на заместник-кмета и изпълняващ функциите кмет инж. Добромир Дилов. В него той пожелава на ръководството и на целия колектив на ОУ „Свети Климент Охридски” здраве, професионални постижения и лична удовлетвореност, а на възпитаниците на училището - много усмивки, енергия и успехи.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.