Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Фотоизложба „Стъпки по пътя към програмен период 2014-2020“

24.11.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Фотоизложбата „Стъпки по пътя към програмен период 2014-2020“ бе представена във фоайето пред Заседателната зала на Общински съвет – Видин.

Социални новини Видин

Събитието се организира от Областен информационен център – Видин и Община Видин. Фотоизложбата е част от националната инициатива на мрежата от 28 областни информационни центрове и се провежда от 24 до 28 ноември. „Стъпки по пътя към програмен период 2014-2020“ бе открита от заместник-кмета на общината Борислава Борисова. „За мен е удоволствие да открия днешната фотоизложба. Бих искала да благодаря на Областен информационен център – Видин, който съвместно с Община Видин реализира тази инициатива. Изложбата представя знакови моменти от работата по осъществяването на редица проекти в общините от областта” – каза Борисова. И допълни, че желаещите ще имат възможност да я разгледат в рамките на цялата седмица. „Целта на кампанията-изложба е да се покажат добри практики, характерни за първия програмен период за страната ни като член на Евросъюза и по този начин да се повиши интереса към новите възможности за европейско финансиране през периода 2014-2020 г.” – заяви Борисова.

Тя пожела успех на настоящата изложба и изрази надеждата си, че посланията в нея ще достигнат до повече хора.

След откриването екипът на ОИЦ-Видин организира и изнесена приемна за гражданите. В дните до края на кампанията експертите на центъра ще бъдат на разположение за въпроси и на жителите на останалите 10 общини от област Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.