Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Деца представиха знания по правилата за пътна безопасност

14.11.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Възпитаниците на ЦДГ „Незабравка“ знаят правилата за пътна безопасност.

Социални новини Видин

По инициатива на Община Видин в ЦДГ „Незабравка“ беше организирано събитие под наслов „Децата знаят правилата“, в рамките на Националната кампания „Детската безопасност – споделена грижа и отговорност“. На него присъства заместник-кметът на общината по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова, представители на Пътна полиция и на Регионалния инспекторат по образование. Заради дъждовното време, събитието не можа да се проведе в изградения учебно-тренировъчен център, който се намира във вътрешния двор на детското заведение. В игрова форма преминаха състезанията между двата отбора – „Детелина“ и „Маргарита“, като децата имаха задачата да отговарят на въпроси, свързани с най-важните пътни знаци, с вида на превозните средства и с поведението по време на пътуване. Тъй като всички се представиха отлично, победени нямаше.

Борислава Борисова поздрави домакините и гостите, като изрази своето удовлетворение от знанията и уменията, които показаха малчуганите. „Един от основните приоритети на Община Видин е грижата за нашите деца и бих призовала днес всички заинтересовани институции да обединят усилия във възпитаването към отговорност на пътя, разпознаване на основните пътни знаци, на пътната маркировка, което е част от ежедневната безопасност“ – каза тя.

Заместник-кметът обяви всички участници за победители и им връчи подаръци. Децата получиха и голяма кошница, пълна с лакомства. Проявата завърши с дискотека.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.