Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

124 души получиха трудовите си договори от общината

13.10.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

124 лица ще вземат участие в проект „Реализация чрез интеграция”.

Социални новини Видин

Заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова връчи трудовите договори на 124 лица, които ще вземат участие в проект „Реализация чрез интеграция” по дейността „Създаване на групи за извънкласни занимания на изоставащите ученици с риск за отпадане от образователната система”, направление „Достъп до образование”. „Ще помогнем на 690 деца да продължат своето образование и да растат като достойни граждани на нашата община” – заяви Борисова. Тя поздрави новоназначените с „Добре дошли!“ в общинския екип. И продължи „Убедена съм, че вие - учителите сте най-добрите и имате най-точните подходи, с които да убедите едно дете защо е необходимо да се учи”.

Борисова поясни, че учителите, които ще се занимават с децата от 1 до 4 клас ще бъдат ангажирани по 4 часа седмично, а помагащите на учениците от 5 до 12 клас – по 3 часа. Чрез проекта всяко нуждаещото се дете ще получи необходимите знания и мотивация да продължи напред в своето образование. Световният ден за борба с остеопорозата се отбелязва ежегодно на 20 октомври под егидата на Международната фондация по остеопороза.

Асоциирани партньори по проекта са 14 училища, намиращи се на територията на Община Видин - ОУ „Епископ Софроний Врачански”, ОУ „Отец Паисий”, ОУ „Свети Климент Охридски”, ОУ „Иван Вазов”, СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, СОУ „Христо Ботев”, СОУ „Петко Рачов Славейков”, СОУ „Любен Каравелов”, ГПЧЕ „Йордан Радичков”, ПГТ „Михалаки Георгиев”, ПГ „Проф. д-р Асен Златаров”, ПТГ „Васил Левски”, ПГСС „Георги М. Димитров” – гр. Дунавци и ЦДГ №19 „Звънче”.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.