Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Лайънс клуб Видин вдъхна надежда на млад мъж за лечение

03.10.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

За Марио Марков бе организирано посещение и преглед от професори в очна клиника в град Тюбинген, Германия.

Социални новини Видин

Марио Марков е млад мъж от с. Ново село, област Видин, който вече 11 години живее с тежък очен проблем, следствие инцидент на работното му място. Претърпял е няколко операции в България, които не са подобрили неговото състояние. В момента Марио не вижда с лявото око, а с дясното е стигнал до минималните 3%. След не дълги разговори и обсъждане на състоянието на този млад мъж, членовете на Лайънс клуб Видин взимат категорично решение, да вдъхнат надежда на Марио, като организират посещение и преглед от двама професори в очна клиника в град Тюбинген, Германия. Поети са всички разходи на 100%. Отиване и връщане до Германия, престой в град Тюбинген, както и самия преглед.

Професорите са категорични: След тежка оперативна намеса и вграждане на кератопротеза, както и минимум 3 месеца лечение и ежеседмични прегледи, Марио има шанс да върне до висока степен своето зрение. Тази интервенция ще струва минимум 12 000 евро.

Първата крачка е направена. От тук на сетне ще бъдат изготвени необходимите документи, епикриза, както и подробно разходите по операцията и лечението на Марио в клиниката в Германия, след което младият мъж ще може да кандидатства пред държавата за отпускане или събиране на необходимите средства. Успех Марио! Все още има добри хора.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.