Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Видин отбеляза Съединението пред паметника на Скърбящия войн

06.09.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Поднесени бяха цветя и венци в памет на всички знайни и незнайни защитници на Съединението.

Социални новини Видин

Видин отбеляза Съединението пред паметника на Скърбящия войн в града. Граждани, гости на Видин, представители на местни институции, политически партии и сдружерния отбелязаха 129 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия на паметника на Скърбящия войн, намиращ се на малък площад в централната градска част на Видин. Официалното отбелязване на Деня на Съединението започна с изпълнение на градския духов оркестър. Церемонията продължи с поднасяне на цветя и венци в памет на всички знайни и незнайни защитници на Съединението.

Областният управител на Видин инж. Кръстьо Спасов направи обръщение към жителите от областта:

Щастлив съм да Ви поздравя с Деня на Съединението, ознаменувал триумфа на българското единство и сбъднатия национален идеал!” – това се казва в празнично обръщение от областния управител на Видин инж. Кръстьо Спасов в празнично обръщение на С фактическото обединение на Княжество България и Източна Румелия на 6 септември преди 129 години, се осъществи не само един справедлив акт в защита на териториалната цялост на страната, но и вековният стремеж към свобода и независимост. Победа, която не бе извоювана със силата на оръжието, а с волята, мъдростта и единството на българския народ. В това се състои величието на Съединението и непресъхващия от далечната 1885 г. възторг, с който посрещаме националния ни празник. Поклон пред делото на достойните наши предци! Нека с усърдие и вдъхновение следваме първостроителите на съвременна България, за да се радваме на просперитет и благополучие за нас и нашите деца. Бъдете здрави, уверени в силите си и единни за благото на отечеството!

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.