Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Видински фирми се включиха в даренията за Мизия

07.08.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Получени са дарения освен от фирми и от частни дарители.

Социални новини Видин

Видински фирми се включиха в даренията за Мизия. Това съобщи Цветлина Петрова, директор на областният секретариат на Българския червен кръст във Видин, цитирана от агенция "Фокус". „Има обявена кампания за събиране на определени неща за пострадалите в Мизия, тъй като водата в града още не се е оттекла напълно. Не може да се пристъпи все още към почистване на къщи. Голяма част от хората са без подслон и имат най-голяма нужда от минерална вода, пакетирани трайни продукти и дезинфекционни материали”, обясни Цветелина Петрова. По думите й към този момент в БЧК-Видин има направени дарения.

Голяма част от тях са на фирми от Видин. Видинска фирма е закарала на място един тон дезинфекционен препарат – белина, 2000 броя кроасана, които във вчерашния ден са получени във Враца. Друга фирма е дарила около 780 килограма ядки, част от своето производство. Дарение от 400 хляба е направо от видинска фирма. „Всички дарения за закарани от секретариата на БЧК-Видин в бедстващия град Мизия, а транспортът, както и горивото е подсигурено от фирма от Видин”, каза още Цветелина Петрова. По думите й има получени дарения и от частни дарители, които са се отзовали с даване на консервирани храни.

„Видинчани се отзовават активно на призива за дарение на бедстващия град Мизия. Кампанията продължава. Досега няма заявена необходимост от дрехи, одеала, килими и подобни материали”, допълни Цветелина Петрова.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.