Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Ученици от град Брегово изнесоха благотворително театрално представление

10.07.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Сценарист и режисьор на пиесата “Юнаци с умни калпаци” е училищният психолог Кирил Кунчев.

Социални новини Видин

Благотворително театрално представление изнесоха ученици от СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”- Брегово във видинския драматичен театър, каза за Радио “Фокус”- Видин директорът на учебното заведение Илияна Кръстева. Сценарист и режисьор на пиесата “Юнаци с умни калпаци” е училищният психолог Кирил Кунчев. Представлението е подготвено по проект “Включващо обучение за деца със специални образователни потребности”. В учебното заведение се обучават 12 деца със специални образователни потребности, част от които участват в актьорския състав, представил пиесата. Това е второто представление на пиесата след премиерата й по повод края на учебната година в Брегово.

„Целта на представленията е да се съберат средства, с които децата да отидат на екскурзия в началото на учебната година”, каза Илияна Кръстева. Тя добави, че независимо от сумата, която ще бъде събрана, училището също ще отдели средства, така че екскурзията да се осъществи.

„Важно е участието, старанието и социализирането на децата, защото в днешния жесток свят, в който живеем, това са умения, които не се придобиват лесно. Не се излиза лесно на сцена и не се прави лесно постановка в пет действия, с пет различни декора, с осветление”, коментира Илияна Кръстева. Тя добави, че за учебното заведение представлението има голяма стойност, защото е нещо ново и самостоятелно като инициатива и решение.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.