Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

65-годишнина отпразнува Симфониета Видин

04.07.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Герго Гергов връчи чек за 5000 лв. в полза на Симфониетата.

Социални новини Видин

Кметът на общината Герго Гергов обяви намерението да подпомогне Симфониета – Видин в началото на празничния концерт, посветен на 65-годишнината на оркестъра. Той връчи чека на директора на културния институт Мирослав Кръстев. Изненадата бе приета изключително топло от видинските симфоници. Гергов уточни, че тези средства ще бъдат предназначени за ремонт на музикални инструменти, от който има спешна необходимост.

Градоначалникът поднесе и поздравителен адрес по повод годишнината на оркестъра. „Симфониета – Видин е културна емблема на нашия град. Със своите многобройни изяви в страната и цяла Европа, с успешното си сътрудничество с български и чуждестранни диригенти и солисти, популярни в музикалния свят, тя заема престижно място в живота на нашия град“ – пише в адреса. В него се отправят също пожелания към всички оркестранти да бъдат все така отдадени на мисията си, да привличат със своето изкуство още повече почитатели и да се радват на успешен професионален път. В отговор на жеста от страна на видинския кмет, музикантите изпълниха „Бдинци – лъвове, титани“.

Концертът премина под диригентството на Свилен Симеонов, солист бе Иванка Нинова, мецосопран. В него участва и смесен хор „Видин“ при читалище „Цвят“, с диригент Аспарух Лисов. По повод 65-годишнината на оркестъра пристигнаха десетки поздравителни адреси, сред които от Министерството на културата, от Съюза на българските композитори, от председателя на Общински съвет – Видин, от различни организации и редица културни институти.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.