Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

„Щуроландия” за трета поредна година във Видин

01.06.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Събитието се проведе в Крайдунавския парк, където бяха разположени множество работилници за малчуганите.

Социални новини Видин

По случай 1 юни - Международния ден на детето Община Видин, в партньорство с Фондация “Подкрепа за реализация”, Дамски Лайънс клуб “Вида” и Български червен кръст – Видин организираха детски хепънинг „Щуроландия” за малките граждани на Видин. Събитието се проведе в Крайдунавския парк, където бяха разположени множество работилници за малчуганите: „Дърдорковци” (сцена на талантите), „Сръчковци” (арт работилница), „Немирници” и „Скокльовци” (игри на детската площадка - хокей на трева, бадминтон и скачане с чували), „Многознайковци” (интелектуални игри). Доброволци от БЧК – Видин изрисуваха лицата на децата в парка и направиха интересни прически на малките госпожици.

Точно в 11.30 ч. присъстващите изобразиха с телата си голяма усмивка. „Усмихнатите деца на България“ е своеобразен призив към обществото да спазва принципите, заложени в Конвенцията за правата на детето и да осигури равни възможности за развитие на всяко българско дете. Инициативата се реализира от членовете на Съвета на децата към Държавната агенция за закрила на детето и се организира със съдействието на общинските администрации. На откритата сцена пред Художествената галерия „Никола Петров” за веселото настроение на всички присъстващи се погрижиха аниматори от видинския театър. Там децата на Видин показаха своите артистични умения на фона на любими детски песни.

Регионалната библиотека „Михалаки Георгиев” се включи в „Щуроландия” със собствен щанд, на който малчуганите четоха детски книжки и участваха във викторина. Най–любознателните получиха награди. На щанда „Лакомници” бяха раздадени 450 сладоледа, осигурени от организаторите на събитието.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.