Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Още две нови детски площадки във Видин

19.05.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Кметът на общината зарадва видинските деца с две нови придобивки.

Социални новини Видин

Кметът на Община Видин Герго Гергов откри две нови детски площадки - в близост до Телеграф капия и в ж.к. „Химик”. Тържествен водосвет за здраве по повод откриването на новите придобивки отслужи йеромонах Максим. „Днес се радваме на слънце и на вашите усмивки, мили деца. Нека отправим поглед и към хубавите неща, не само към реката, която ни притеснява от няколко дни и заради която работихме толкова усърдно” - каза видинският кмет при откриването на площадката до Телеграф капия. Той поясни, че с нейното изграждане изцяло приключва реновирането на всички детски площадки, разположени в Крайдунавския парк. За събитието деца от ЦДГ №3 „Детелина” бяха подготвили песни и стихотворения. Те организираха и състезателни игри, като за всички участващи отбори имаше подаръци от кмета – баскетболна и футболна топки и федербал.

Стела Славчева благодари на Герго Гергов от името на родителите на децата от ЦДГ „Детелина“ за поредната обновена площадка. „Поздравявам Ви за чудесно свършената работа. Всеки от нас преди по-малко или повече години е играл тук, сега играе и със своите деца. Дано това ни направи една идея по-добри“ – каза младата майка. В ж.к. „Химик” видинският градоначалник откри придобивката с думите: „Бих искал да благодаря на представителите на местния бизнес, със съдействието на които тези площадки стават факт. За мен е изключително удоволствие в началото на лятото да открия този обновен и напълно безопасен кът, защото съм убеден, че голяма част от времето си децата от квартала и техните родители ще прекарат тук”.

„Нека и занапред грижата за децата на Видин бъде ваш приоритет” – каза Кристина Йорданова, която поздрави кмета на общината и неговия екип от името на всички родители на възпитаниците от ОДЗ №11 „Славейче“ и благодари за прекрасния подарък. Малчуганите от детската градина бяха подготвили празнична програма. Малките мажоретки от „Славейче“ предизвикаха аплодисментите на всички присъстващи с чудесното се представяне. По време на финалния си танц те пуснаха в небето над площадката бели и червени балони.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.