Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Наемане на безработни лица по програма „Сигурност”

19.05.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Стартира наемането на безработни лица по програма „Сигурност” в област Видин.

Социални новини Видин

Всеки един български лекар има алтернатива от 1 януари 2014 година и тя е много сериозна - полага езиков тест и започва работа в реномирани лечебни заведения в Западна Европа. Това разказа д-р Борислав Милчев, председател на Районната колегия на Български лекарски съюз – Видин, по повод проведения на 15 май символичен проетст и проблемите в здравеопазването, предаде агенция "Фокус". „В момента има около 1 млн. незаети свободни места на територията на ЕС. Всички млади лекари с най-голяма бързина, след като положат държавен изпит, полагат езиков тест и започват специализация в Германия или Франция”, каза д-р Милчев.

По думите му, българските лекари се реализират доста успешно в Западна Европа. Млади видински лекари също са се възползвали от тази възможност. „Момчета и момичета, които са перспективни и иначе трябва да работят в нашата област, в нашите лечебни заведения, в момента са блестящи млади хирурзи, каридолози и т.н. Има поне 10-ина деца от Видин, които са завършили медицина преди 2-3 години, в момента практикуват в Германия”, каза д-р Милчев.

Председателят на Районната колегията на БЛС бе категоричен, че действията на лекарите не са дребни и незначителни прояви и нямат нищо общо с политиката и предстоящите избори. „Това, на което ние се опитваме да обърнем внимание като съсловие и като съюз, са много тежки и дълбоки проблеми, които за нас са разрешими, но за обществото не са разрешими”, добави д-р Борислав Милчев.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.