Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Национална образователна инициатива „Цветна олимпиада”

15.05.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

32-ма са победителите от област Видин в Националната образователна инициатива „Цветна олимпиада”.

Социални новини Видин

Седем училища от област Видин се включиха в Националната образователна инициатива „Цветна олимпиада”, съобщи Вили Минчева, координатор на Сдружение "България си ти!", предаде агенция "Фокус". Тя добави, че сред тях са ПМГ „Екзарх Антим І”, ПГ „Проф. д-р Асен Златаров”, СОУ „П.Р. Славейков”. Има участници и от градовете Брегово и Кула. „Интересът беше наистина голям, учениците се представиха много добре. Имаме 32-ма победители”, каза Вили Минчева. Церемонията по награждаването на участниците е тази вечер в драматичния театър във Видин.

Специални гости ще бъдат Бобо и Маги Джанаварова, които са във Видин, за да връчат награди на победителите. Видинският митрополит Дометиан, представители на Общината и на РИО-Видин също ще присъстват. „Това е нещо ново за България и нов подход за стимулиране на децата”, каза председателят на Сдружение "България си ти!" Димитър Куцаров. Той добави, че задължителното, както е във формата на олимпиадите на МОНМ, в „Цветната олимпиада” го няма.

Включени са музикални и спортни идоли на децата. „Една подобна олимпиада трябва да разтовари детето, да не се чувства подтиснато и да е абсолютно на едно ниво. Другата наша цел е независимо от кой профил е учебното заведение, равностойно да участва в това”, добави Димитър Куцаров.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.