Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Благотворителен фест и томбола с много награди

10.05.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Организирания от Община Видин и Лайънс клуб Видин благотворителен фест приключи на откритата сцена на площад „Бдинци” с DJ парти и томбола, на която бяха раздадени 11 атрактивни награди.

Социални новини Видин

Благотворителният фест, организиран от Община Видин и Лайънс клуб Видин под мотото „Дари светлина” приключи на откритата сцена на площад „Бдинци”. Някои от най-добрите диджеи в града зарадваха почитателите на актуалните в момента и ретро денс хитовe. В същото време феновете на пейнтбола имаха възможност да упражнят своята точност върху мишена в близост до сцената на площада.

Всички, закупили рекламни сувенири по време на феста взеха участие в томбола с атрактивни награди. Печелившите талони бяха изтеглени от няколко деца от публиката. Избраните щастливци получиха общо осем ваучера за безплатно пазаруване в различни вериги магазини и аптеки в града, както и два безплатни пакета интернет и телевизия за 6 месеца. Голямата награда – смартфон отиде при Павлина Асенова.

Припомняме, че със събраните средства в рамките на „Дари светлина” ще бъде оказана финансова подкрепа за провеждане на лечение или за неотложна оперативна намеса на наши съграждани, в това число и деца, при които се установят тежки очни заболявания.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.