Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Нов пенсионерски клуб във Видин

28.04.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Поздравления, подаръци и цветя получиха възрастните хора от новия клуб „Бъдин“.

Социални новини Видин

Кметът на Видин Герго Гергов присъства на откриването на новия пенсионерски клуб в общината – „Бъдин“. Той се помещава в бившата сграда на Нов български университет в кв. „Калето“. В него членуват над 50 души. Хората от третата възраст посрещнаха гостите на събитието със специално подготвена програма. Герго Гергов честити новата придобивка и връчи поздравителен адрес на председателя на клуб „Бъдин“ Веска Илиева. „Това събитие е повод да засвидетелствам своето уважение и признателност към вашите усилия да бъдете полезни за развитието на нашия град. Всички вие ежедневно доказвате, че с позитивната си нагласа и целеустременост устоявате на битките на времето. Бих искал да ви уверя, че в мое лице ще имате верен и искрен приятел, на когото винаги можете да разчитате“ – пише в адреса. Градоначалникът пожелава още на всички членове на клуба крепко здраве, щастие, късмет, енергия и бодър дух!

Видинският кмет направи и подарък на новодомците – кафе-машина. Той съобщи, че отсега нататък всички членове на пенсионерски клубове ще могат да посещават безплатно спортни и културни събития, организирани от общината.

Поздравления, подаръци и цветя за възрастните хора от новия клуб „Бъдин“ имаше от председателя на Общинския съвет Пламен Трифонов, от Областна администрация – Видин, от други пенсионерски клубове и различни институции в града. За финал на събитието деца от ОДЗ „Славейче“ в града поздравиха домакини и гости с песни и танци.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.