Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Великденско издание на „Детски звезди”

19.04.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

След края на шоуто малките зрители имаха възможност да гледат „Надхитряне с Хитър Петър”, представление на Драматичен театър - Видин.

Социални новини Видин

Община Видин и Общински драматичен театър организираха специално празнично издание на детското шоу "Детски звезди" по случай Великден. Събитието се проведе в голям търговски център в града. В тричленното жури на конкурса се включиха Борислав Йотов – музикален педагог в ЦДГ „Синчец”, Даниела Калъпова – старши учител в ОДЗ „Русалка” и Камелия Георгиева – старши учител в ЦДГ „Здравец”. Те получиха нелеката задача да оценяват малките – големи таланти на Видин. Публиката, със своите аплодисменти също показа пристрастията си към изпълненията на малчуганите.

За „Мистър Звезда” категорично бе избран Верислав Любенов, а отличието „Мис Звезда” получи Радост Георгиева. Подаръци и лакомства, осигурени от общината и сертификати за „малка звезда на Видин”, подписани лично от кмета на Видин Герго Гергов, получиха всички участници. За доброто настроение на всички се погрижиха децата от школата по джаз танци към НЧ „Цвят 1870” с ръководител Татяна Рачева, музикантите и танцьорите от АНПТ „Дунав” и Деница Милифонова от школата по народно пеене към читалището.

След края на шоуто малките зрители имаха възможност да гледат „Надхитряне с Хитър Петър”, представление на Драматичен театър - Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.