Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Нова придобивка за децата на Видин

11.04.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Във Видин площадките и спортните съоръжения вече са над 20.

Социални новини Видин

Кметът на Община Видин Герго Гергов откри в навечерието на Великденските празници детска площадка и спортно игрище в ж.к. „Христо Ботев“. Заедно с деца от ЦДГ „Русалка“ той преряза лентата на новите придобивки. „Спомням си трепета, когато преди две години открихме първата детска площадка, пак преди Великден. Сега площадките и спортните съоръжения са над 20. И всичко това е за вас, деца! За мен е изключително удоволствие да ви кажа, че след тази първа площадка през годината ще има поредица от нови и нашият град ще става по-слънчев и хубав“ – сподели градоначалникът.

Румяна Иванова – майка на 6-годишно дете и Мария Станкова – баба на 5-годишно внуче благодариха на представителите на местната власт в лицето на кмета Герго Гергов и председателя на Общинския съвет Пламен Трифонов за грижите и разбирането и приветстваха инициативата за изграждането на красиви и модерни детски площадки в целия град.

Тържествен водосвет по повод откриването на новите придобивки отслужи йеромонах Максим, а деца от ЦДГ „Русалка“ зарадваха присъстващите с празнична програма от песни и стихотворения. Няколко малчугани подариха на видинския кмет свои рисунки за спомен. Празникът в ж.к. „Христо Ботев“ продължи с футболна среща на малки врати, чийто старт бе даден от Герго Гергов. Много деца и жители на квартала останаха да наблюдават двубоя между състезателите от Детски футболен клуб „Бдин 1923“.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.