Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

17-та международна филателна изложба „БАЛКАНФИЛА 2014”

05.04.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Във Видин бе открита 17-тата международна филателна изложба „БАЛКАНФИЛА 2014”.

Социални новини Видин

В конферентната зала на Видинската областна управа са подредени 250 плоскости с колекции от пощенски марки на 11 страни , включително и България. В началото на изложбата са експонирани колекциите с редки пощенски марки на председателя на Народното събрание Михаил Миков и на Симеон Сакскобурготски. Поводът за изложбата е 135-тата годишнина на Народното събрание , затова и почетен патрон е председателят на 42-рото Народно събрание Михаил Миков. При откриването на изложбата Негово Високопреосвещество Видинския владика Дометиан заяви, че това е голяма чест е, че царствения Бдин е домакин на такава международна проява. „Пощенската марката е визитната картичка на една самоуправляваща се държава и на един народ.

България получава своята изява на международното поприще и чрез марките. За това казваме, че марката е този белег, този печат , който идентифицира държавността по целия свет”, заяви при откриването на изложбата Видин Видинският владика Дометиан, предаде агенция "Фокус".

Председателят на Народното събрание Михаил Миков, Боян Брачич, заместник-председател на Федерацията на европейските филателни асоциации, Спас Панчев, председател на Съюза на българските филателисти и Георги Тодоров , заместник министър Министерството на транспорта и информационните технологии валидираха пощенска карта с изображението на Дунав мост 2 и серия от четири пощенски марки.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.