Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Кметът на Видин засади магнолия по повод 8 март

08.03.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Поздравителни адреси от видинския градоначалник за предстоящия празник получиха всички дами, работещи в общинската администрация и направленията към нея.

Социални новини Видин

По случай Международния ден на жената 8 март кметът на Община Видин Герго Гергов засади магнолия в близост до Съдебната палата в града. Видът на дръвчето не е избран случайно. Гергов обясни, че магнолията е известна със своята красота, но същевременно и с изключителната си сила и издръжливост, каквито притежават и жените. Поздравителни адреси от видинския градоначалник за предстоящия празник получиха всички дами, работещи в общинската администрация и направленията към нея. Общият им брой надхвърля 800.

„Приемете сърдечните ми поздрави по повод Международния ден на жената 8 март. И въпреки че вие сте нежната половинка, не бива да забравяме, че именно тя е орисана с нелеката задача да бъде майка, съпруга и любима, да сплотява семейството и да прави живота ни по-светъл, изпълнен с повече красота и любов. Нека днешният празник бъде повод за много положителни емоции и прекрасно настроение!” – пише в адреса.

В него Гергов отправя и своите пожелания към дамите: „Желая ви да сте здрави, очарователни и усмихнати, да обичате и да бъдете обичани! Съхранете своята женственост и обаяние, своя силен дух и жизнерадост!”.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.