Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Сертификати от Страсбург за възпитаници на езиковата гимназия

25.02.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Възпитаниците на езиковата гимназия дойдоха в общината заедно с директора Любомир Георгиев и ръководителя на Евроклуба в училището Валя Александрова.

Социални новини Видин

Кметът на Видин Герго Гергов връчи сертификатите, които петима ученици от ГПЧЕ „Йордан Радичков“ получиха от Страсбург за участието си в работата на Европейския парламент по програмата Euroscola. Възпитаниците на езиковата гимназия дойдоха в общината заедно с директора Любомир Георгиев и ръководителя на Евроклуба в училището Валя Александрова. „Това, че вие бяхте там, че защитихте Видин, ви прави наши градски герои. За мен е изключително удоволствие да връча на най-достойните техните сертификати“ – с тези думи видинският кмет се обърна към Анна-Мария Йорданова, Мирела Андреева, Калоян Стоянов, Оливера Костова и Петър Милчев. Той им пожела само след десетина години един от тях да бъде избран да управлява Видин, а останалите – да станат депутати в нашия и в Европарламента. „Моите поздравления и към ръководството на вашата гимназия, защото тази гимназия блестящо подчерта висока езикова култура и възможности на нейните възпитаници, а това е благодарение на целия екип“ – допълни Гергов.

Валя Александрова благодари на градоначалника за проявеното внимание към труда на учениците от гимназията, които представят Видин на изключително високо ниво в Европейския парламент. От своя страна възпитаниците на ГПЧЕ „Йордан Радичков“ споделиха впечатления от участието си в дебатите на Европарламента. Те отбелязаха, че за тях е било голямо предизвикателство да влязат в ролята на евродепутати, да обсъждат нови закони и да видят, че гласът им наистина има значение.

Видинският кмет получи скромни подаръци от визитата на петимата участници в Страсбург. Сред тях имаше и чадър със символите на Европейския съюз. Гергов го прие заедно с пожеланието за безоблачно управление. „Надявам се наистина Европа да ни подаде чадър в момента, в който ние имаме нужда. Тя вече го прави“ – каза видинският кмет. И посочи за пример най-големия проект, който общината реализира в момента с европейско финансиране – за Водния цикъл.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.