Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

ПМГ „Екзарх Антим I”- Видин чества своя патронен празник

17.02.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Приветствие от името на Герго Гергов получи за патронния си празник ПМГ „Екзарх Антим I“.

Социални новини Видин

Секретарят на Община Видин Орлин Василев се включи в събитията, организирани от Природоматематическата гимназия „Екзарх Антим I“ по случай патронния й празник. Пред мавзолея на екзарха той поднесе приветствие от името на градоначалника Герго Гергов. В него се изтъква значимостта на живота и делото на Антим Първи - човек, който отдава цялата си енергия, ум и духовен потенциал в името на националната кауза на своята Родина, радетел за обявяване независимостта на българската църква и председател на първото Велико народно събрание!

„Община Видин винаги е давала своята подкрепа за осигуряване на най-добрите условия за възпитание и обучение на учениците в гимназията. След като училището бе преместено в нова сграда, предложихме и проект за извършване на основен ремонт по Публичната инвестиционна програма, който вече е одобрен от правителството. Така че скоро ще имате възможност да работите и учите в подобрена и комфортна среда“ – се посочва в приветствието. Кметът на общината пожелава на учителите и учениците да се гордеят със своя патрон и да бъдат достойни негови последователи. Защото неведнъж са доказвали, че имат волята, знанието и амбицията да са сред първите и да прославят не само името на своята гимназия, но и на своя град Видин далеч извън неговите предели!

Орлин Василев връчи от името на видинския кмет и поздравителен адрес на директора на Природоматематическата гимназия Румяна Петкова. След това гости, преподаватели и ученици поднесоха венци и цветя пред мавзолея на Антим I. На 16 февруари се навършиха 142 години от избирането на големия духовник за български екзарх.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.