Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Концерт-конкурс „Песен за Свети Валентин”

14.02.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Две победителки в концерт-конкурса „Песен за Свети Валентин”.

Социални новини Видин

XVI-то издание на концерт-конкурса „Песен за Свети Валентин” се проведе в препълнената зала на Симфониета - Видин. Организатори на събитието и тази година са общината, Детският и младежки парламент, Младежкият съвет по наркотични вещества и Клуб „Феникс”. Единадесет индивидуални изпълнители, един дует и три групи представиха песни, посветени на празника на любовта и виното. Те бяха оценени от петчленно жури с председател архимандрит Поликарп. В състава бяха още Милена Наумова – мл. експерт в Община Видин, представител на Младежкия парламент и учителките по музика Живка Сливенова и Албена Лисова.

След двучасов концерт председателят на журито обяви най-добрите в XVI-то издание на концерт-конкурса. Допълнителна награда получи Биляна Борисова за своя авторска песен, а поощрителна – група „Въглехидрати”. На трето място се нареди Виктория Димитрова, която изпълни песента на Адел „Rolling in the deep”, а на второ – Никол Божидарова. Призовото място си поделиха 12-годишната Полина Мирчева от училището по изкуствата и възпитаничката на гимназията с преподаване на чужди езици Елица Красимирова. За всички участници имаше грамоти и награди, осигурени от Община Видин.

По време на тазгодишното издание на концерт-конкурса се включиха и джаз-формация „ФЕЙМ” и фолклорен ансамбъл „Цвят” към читалището в града, клуб по спортни танци „ЕЛИТ-ТИМ” и брейк-формация „Shadow crew”. Ученици представиха пред многобройната публика свои авторски стихотворения, посветени на любовта. Водещите пък бяха подготвили различни интересни игри с публиката. „Песен за Свети Валентин” бе кулминацията от поредица събития, организирани от Община Видин по повод 14 февруари. В търговски център в града се проведе забавно състезание „Търся си половинката”, а малко по-късно във фоайето на Симфониетата – „Зона любов”. По време на всички инициативи доброволци раздаваха на младите хора собственоръчно изработени „валентинки“, шоколадови сърца и презервативи.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.