Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Национален конкурс „Пожарникар на годината” 2013

22.01.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Отличени са победителите в областния етап на ежегодния Национален конкурс „Пожарникар на годината”.

Социални новини Видин

Областно управление “Пожарна безопасност и защита на населението” - Видин проведе ежегодния областен етап от Националния конкурс „Пожарникар на годината” за 2013-та. Комисия разгледа номинациите, оценките и информациите за работата на служителите, постъпили от съответните структури на ОУПБЗН Видин. Оценена беше и дейността на всеки един участник по постигнати резултати. Комисията излъчи отличените от ОУ “ПБЗН” - Видин по различните направления на дейност, а днес главен инспектор Станислав Генчев – началник на ОУПБЗН-Видин връчи грамоти и плакети на победителите.

1. Пожарникар на годината от направление „Пожарогасителна и спасителна дейност”:
– подраздел за държавни служители с категория „Б”, „В” и „Г” – старши инспектор инж.Александър Стефанов Дичев – началник на група „Спасителна дейност” в ОУПБЗН-Видин;
– подраздел за държавни служители с категория „Д” и „Е” - главен пожарникар Петър Стефанов Цолов - командир на екип в РСПБЗН-Белоградчик;

2. Пожарникар на годината от направление „Контролна дейност”, осъществяващи държавен противопожарен контрол или превантивен контрол:
– подраздел за държавни служители с категория „Б”, „В” и „Г” - инспектор Християн Евдокимов Кирилов – ВНД началник на група”Планиране и превантивна дейност” в ОУПБЗН-Видин;
– подраздел за държавни служители с категория „Д” и „Е” - гл. пожарникар Сашо Вълков Александров – младши инструктор в група „Държавен противопожарен контрол” в РСПБЗН-Видин.

Отличен за участие в Националния конкурс „Пожарникар на годината” за конкретен съществен принос в областта на пожарната безопасност и защита на населението е г-н Николай Любенов Гергов – кмет на община Грамада. Класираните служители на областното ниво в Националния конкурс „Пожарникар на годината” са наградени и с “Писмена похвала” със Заповед №РД-101-2/15.01.2014 г. на началника на ОУ ПБЗН–Видин – главен инспектор Станислав Генчев.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.