Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Поздрави и подаръци за екипа на АГО-Видин

21.01.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Герго Гергов поздрави екипа на АГО в Деня на родилната помощ.

Социални новини Видин

Кметът на Видин Герго Гергов бе гост на тържеството, организирано от екипа на Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ „Св. Петка“ по случай Деня на родилната помощ 21 януари. Заедно с председателя на Общинския съвет Пламен Трифонов, той бе посрещнат на централния вход на болницата. По традиция акушерки се хванаха на хоро, с което сложиха началото на празника. По-късно в АГО на видинското лечебно заведение градоначалникът поздрави колектива с Бабинден. „Вашата професия е толкова силна, защото вие може да давате щастие на всяко едно семейство. Няма нищо по-прекрасно от усещането да вземеш едно новородено дете в ръцете си. И всичко това е благодарение на вас“ – каза Гергов. След това той връчи поздравителен адрес на началника на отделението д-р Слави Любенов и подари букет с цветя на старшата акушерка Вили Иванова.

На тържеството присъстваха още депутатът Владимир Тошев, изпълнителният директор на МБАЛ „Св. Петка“ д-р Виолета Дочкова, представители на държавни и здравни институции. Както всяка година, така и сега видинският кмет и председателят на Общинския съвет зарадваха работещите в АГО с подаръци - телевизор и микровълнова печка. Водосвет на празника бе отслужен от архимандрит Поликарп. Възпитаници на ЦДГ „Арабела“ поздравиха колектива на АГО със специално подготвена програма. Празникът завърши с традиционния ритуал „поливане на ръцете“.

По повод Деня на родилната помощ видинският кмет изпрати поздравителен адрес до всички акушерки, работещи на територията на общината. „Искам да Ви благодаря за положените усилия и високия професионализъм, които проявявате ежедневно. Пожелавам Ви да бъдете здрави, борбени и изпълнени с любов! – пише в него.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.