Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Конкурса за красота „Мис Василица“ се състоя във Видин

14.01.2014 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Кметът на Видин короняса „Мис Василица“.

Социални новини Видин

Юбилейното десето издание на конкурса за красота „Мис Василица“ се проведе в Драматичния театър във Видин. Общо петнадесет претендентки взеха участие в надпреварата за титлата „Шукар чшай Василица“ за 2014 г. Тяхното представяне бе оценявано от петчленно жури в състав: Данаил Томов – председател на Сдружение „Съпорт”, Ирина Флорова – директор на Драматичен театър – Видин, Наталия Кирилова – гл. худ. ръководител на АНПТ „Дунав”, Десислава Иванова – директор на Регионална библиотека „Михалаки Георгиев” и Милена Наумова – мл. експерт в Община Видин.

Видинският градоначалник Герго Гергов поздрави всички, които днес празнуват Ромската Нова година и призова хората след края на конкурса да се съберат на площада в кв. „Нов път” и да се насладят на празника, организиран от общината. Гергов награди победителките в „Мис Василица” за 2014 г. На трета позиция журито класира Цецка Сашкова, второто място бе за Роза Костова, а 16-годишната Мартинка Методиева бе отличена като най-красивата участничка в тазгодишния конкурс. Наградата на публиката отиде при Веси Андреева.

За празничното настроение на публиката се погрижиха музикантите от оркестър „Кристали”, гр. Монтана, певецът Микеле и видинският оркестър „Братя Ангелови”.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.