Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Пресъздадоха Рождество Христово във Видин

24.12.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Десетки видинчани се събраха пред църквата, за да наблюдават актьорите, участващи в драматизацията и чуят разказа за раждането на Божия син.

Социални новини Видин

На Бъдни вечер пред храма „Св. вмчк Димитър Солунски“ бе представена за втора поредна година драматизация на рождението на Иисус Христос. Събитието се организира от енориаши при катедралния храм. За достоверното пресъздаване на библейския разказ, инициаторите бяха изградили декори, наподобяващи атмосферата в истинската история.

Десетки видинчани се събраха пред църквата, за да наблюдават актьорите, участващи в драматизацията и чуят разказа за раждането на Божия син. „Това е едно събитие, което, надявам се, оттук-нататък да се превърне в една истинска духовна традиция във Видин и на Бъдни вечер, в навечерието на Рождество Христово, да се събираме всички тук“ – каза Негово Високопреподобие архимандрит Поликарп в обръщението си към хората, събрали се пред храма. Той отправи поздрав от името на НВП Видинския митрополит Дометиан, „който благославя всички нас и пожелава да изпълним сърцата си наистина с радостта на Рождеството, да живеем с чисти сърца и добродетелен живот“.

Поздрав към организаторите на събитието изпрати и кметът на Видин Герго Гергов, който ще присъства на 25 декември на коледната служба в катедралния храм. Община Видин организира в първия ден от празниците коледно веселие на площад „Бдинци“, което ще започне в 11.00 ч.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.