Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Коледната елха грейна в центъра на Видин

10.12.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Началото на празничните прояви за Коледа и Нова година, организирани от Община Видин, бе поставено тази вечер на площад „Бдинци“.

За традиционното запалване на светлините на коледната елха се събраха много деца и родители. Актьори от младежката студия към общинския драматичен театър забавляваха публиката, а ученици от ОУ „Иван Вазов“ внесоха много настроение със своите изпълнения. Заместник-кметът на общината инж. Добромир Дилов благодари на участниците в програмата и прикани малчуганите заедно да отброят секундите до момента, в който коледното дръвче грейна в цялата си красота. За пореден път общината избра да украси за празниците жива елха.

Както всяка година, така и сега Дядо Коледа раздаде много подаръци и лакомства на децата. Различното този път е, че белобрадият старец си има подслон и в своята къща на площада ще радва с присъствието си малки и големи до Новата година.

Атракция за видинските деца е и новата, обогатена композиция с фигури на еленчета и шейна с Дядо Коледа, които красят центъра на Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.