Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Видинската библиотека получи 450 тома англоезична литература

27.11.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Книгите са от всички области на знанието - научнопопулярна, учебна, съвременна и най-вече оригинална художествена литератури.

Днес представихме успешно завършен проект, по който получихме 450 тома англоезична литература, заяви Десислава Иванова, директор на Регионална бибилотека “Михалаки Георгиев”- Видин, предаде агенция "Фокус". Книгите са от всички области на знанието - научнопопулярна, учебна, съвременна и най-вече оригинална художествена литератури. Десислава Иванова обясни, че по този проект 31 библиотеки от страната ще получат над 10 000 тома англоезична литература.

Освен Регионална бибилотека “Михалаки Георгиев”, във Видин дарение получава и библиотеката на ГПЧЕ „Йордан Радичков”. Този проект се извършва чрез Българската библиотечно- информационна асоциация, с подкрепата на фондация „Америка за България”. Изследвания на двете организации показват, че всички библиотечни колекции от този тип са остарели и не отговарят на учебните програми по английски език, както и на потребностите на читателите, каза Десислава Иванова.

Тя добави, че 450 заглавия никак не е малко за видинската библиотека и за града. Новите книги вече са изложени в отдел „Чуждоезикова читалня”. С тях фондът на читалнятя вече достига 5000 тома.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.