Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Намалява предлагането на работни места

13.11.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Към момента в Дирекция „Бюро по труда”-Видин са обявени 35 свободни работни места.

Това съобщи Милчо Цоков, директор на "Бюро по труда"-Видин, цитиран от агенция "Фокус". Едно е обявеното свободно работно място за специалист с висше образование за работник транспорт. За специалист с полувисше и средно специално образование работното място също е едно за хладилен техник, и за средно общо и основно образование са обявени 33 работни места.

Повечето от обявените места са за готвачи, охранители конен патрул, кредитни консултанти, машинни оператори на машини за шиене, работник паркинг и камериери. Останалите свободни работни места са с по едно място в различни позиции, като помощник готвач, озеленител, тракторист и шофьор на автобус. "Безработните активно се интересуват от свободните работни места на първичен пазар на труда и търсенето е голямо, но предлагането за съжаление на този етап през есенно зимния период е намаляло чувствително в сравнение с предходните месеци", допълни Милчо Цоков.

Приканват се всички благочестиви християни и граждани на Видин и гостите да вземат молитвено участие в тържеството на Видинската епархийска църква и да почетем всички заедно достойните годишнини на Видинския митрополит Дометиан.

Към момента в "Бюро по труда"-Видин регистрираните безработни наброяват 6000 души, като само за община Видин хората без трудова заетост са 4 100 души.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.