Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Видинският митрополит Дометиан чества свой юбилей

08.11.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Видинският митрополит Дометиан ще отбележи своята 80-годишнина и 25 години митрополитско служение във Видин.

На 9 и 10 ноември във Видин ще се проведе тържество по случай отбелязването на 80-годишния юбилей и 25 години митрополитско служение на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан. По този повод на 9 ноември във Видин ще пристигне Негово Светейшество Българският патриарх Неофит, както и членовете на Светия Синод. Програмата по тържественото отбелязване на годишнините на митрополит Дометиан ще започне в 17:00 ч. с тържествена вечерна служба в митрополитския храм „Св. Николай Чудотворец“, на която ще присъства Българският патриарх Неофит, съобщи Архимандрит Поликарп, Председател на катедрален храм "Св. вмчк Димитър Солунски", гр. Видин.

На 10 ноември от 9:30 ч. ще бъде отслужена тържествена света Литургия от Негово Светейшество патриарх Неофит и от членовете на Светия Синод в митрополитския храм „Св. Николай Чудотворец“.

Приканват се всички благочестиви християни и граждани на Видин и гостите да вземат молитвено участие в тържеството на Видинската епархийска църква и да почетем всички заедно достойните годишнини на Видинския митрополит Дометиан.

/Б.а. Тържествените годишнини трябваше да бъдат отбелязани през 2012 г., но пoради блажената кончина на Негово Светейшество патриарх Максим те бяха отложени за 2013 г. Тази година се навършват 81 години от рождението на митрополит Дометиан и 26 години митрополитско служение./

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.