Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Снимат филма за Левски във Видин

05.11.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Кметът на Община Видин Герго Гергов се срещна с екипа на филма за Левски.

Видинският кмет даде символичен старт на снимките, които започнаха днес в крепостта „Баба Вида“. Той беше посрещнат от Максим Генчев – сценарист и режисьор на филма за Васил Левски и родом от Видинския край. Гергов каза, че идеята да се направи филм за Апостола на свободата се приветства от всички и изрази радостта си от факта, че в екипа има сериозно видинско присъствие. Освен Максим Генчев, от нашия град са Николай Нинов - художник-сценограф на продукцията и Петьо Цеков, който се превъплъщава в ролята на архимандрит Василий. В образа на Левски влиза актьорът от Плевен Веселин Плачков

Кметът на Видин разгледа някои от местата, където ще бъдат заснети кадри от продукцията. Наред с крепостта, за снимачна площадка ще послужат капията до Градския плаж, турската конюшня зад „Венециански склад“, църквата „Св. Пантелеймон“ и джамията на Осман Пазвантоглу. На тези обекти ще бъдат пресъздадени сцени от превземането на Калемегдан от българските легионери.

Заснемането на игралния филм за Дякона започва в началото на 2013 г. Лентата ще бъде 120 минути. Снимките във Видин ще продължат до 11 ноември.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

LifeBox Портал за жената

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.