Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Социални новини от Видин

Димитровденско математическо състезание се проведе във Видин

24.10.2013 | Новини от Видин | Социални новини от Видин

Герго Гергов награди най-добрите в Димитровденското математическо състезание.

Кметът на Община Видин Герго Гергов връчи златните медали на победителите в 10-то юбилейно издание на Димитровденското математическо състезание. Участниците бяха разпределени в 11 групи – от III до XII клас, като за първи път в надпреварата се включи отбор от възрастни. Тази година в състезанието взеха участие общо 380 ученика от цяла България – Видин, Белоградчик, Варна, Враца, Хасково, както и от съседните страни Сърбия и Румъния.

Третокласничката от видинското училище „Иван Вазов“ – Вероника Тихомирова първа получи грамотата и златния медал. „За мен е удоволствие да бъда тук днес заедно с вас и искам да изразя преклонението си към преподавателите от Природоматематическата гимназия – бивши и настоящи, които виждам в залата“ – каза Герго Гергов. Той се обърна към участниците в състезанието, като заяви, че градът ни има прекрасно бъдеще в лицето на всеки един от тях. Най-добре представилият се състезател от групата на възрастните, който грабна златното отличие е Роми Василева – управител на общинското направление „Социални услуги и здравни дейности“.

Класиралите се на второ и трето място награди заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова. От общо 37 медала 18 отидоха при възпитаници на Природоматематическата гимназия „Екзарх Антим I“, като пет от тях – златни.

Димитровденското математическо състезание се организира от Съюза на математиците – секция Видин, под патронажа на общината.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.