Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Подгответе автомобилите за зимни условия

29.10.2015 | Новини от Видин | Регионални новини

Главен инспектор Владимир Герасимов: Подгответе автомобилите за зимни условия и спазвайте правилата.

Регионални новини Видин

В хода на проверките по време на акция „Зима” пътните полицаи ще контролират изправността на всички светлинни източници и светлоотразителна сигнализация на превозните средства, каза на пресконференция началника на сектор "Пътна полиция" във Видин - главен инспектор Владимир Герасимов, предаде “Фокус”. „Активно ще се контролира и изправността на сигнализацията на велосипедите, които се управляват по нашите пътища, на коли с животинска тяга, както и спазването на правилата за движение на тези, които ги управляват”, уточни Герасимов. Той каза, че ще се проверява и за задължителното носене на светлоотразителни жилетки от страна на велосипедистите в тъмната част от денонощието, което се изисква по закон Инспетторът уточни, че активен ще бъде контрола и по отношение на спазване на правилата от страна на пешеходците, както и за даването на предимство от водачите на пешеходни пътеки.

„По време на акцията и през целия есенно-зимен период ще се извършва засилен контрол за техническата изправност на МПС-та, създаващи предпоставки за пътни инциденти-износени гуми, неизползване вериги за сняг, когато това се изисква и други”, каза Владимир Герасимов. Той обърна внимание и върху изискванията свързани с определени действия на институции, носещи отговорност за осветяването на невралгични участъци, спирки, както и полагането на маркировка там, където е заличена.

От 1 ноември стартира акция „Зима”, както в цялата страна, така и на територията на Видин. Започват масови проверки за гуми, светлини и изправност на автомобилите в рамките на акция „Зима“.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.