Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Нов информационен център във Видин

18.09.2015 | Новини от Видин | Регионални новини

Информационен център „Европа Директно – Видин” е част от европейската информационна мрежа „Европа Директно” (EUROPE DIRECT).

Регионални новини Видин

Ръководителят на представителството на Европейската комисия в България г-н Огнян Златев ще открие на 23 септември, 2015 г. новия информационен център „Европа Директно – Видин”, който неформално отвори врати на 1 юни 2015г. Откриването ще се проведе в конферентния център на областната администрация на гр. Видин и ще е с начален час 13:00 ч. Програмата включва и организация на информационен ден с наименование „Европа за България 2014-2020 г.” в рамките на който експерти ще предоставят информация за стратегията на ЕС „Европа 2020” и с някои от възможностите за финансиране, предоставяни от европейските програми.

Информационен център „Европа Директно – Видин” е част от европейската информационна мрежа „Европа Директно” (EUROPE DIRECT), чиято основна цел е да помага на гражданите в намирането на търсената от тях информация за приоритетите, политиките и институциите на Европейския съюз, да съдейства за засилване на дебатите по въпросите на европейската интеграция, чрез организиране на събития и дискусии, да предоставя възможност на обществото за обратна връзка с европейските институции.

Дейносите на центъра във Видин са насочени към гражданите на област Видин, а неговата приемна организация е Фондация за регионално развитие. На събитието са поканени представители на ЕК, служители в областната и общински администрации във Видин, представители на неправителствени организации, училища и културни институции, местния бизнес и средствата за масова комуникация от областта.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.