Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Откриха нов пощенски офис във Видин

14.09.2015 | Новини от Видин | Регионални новини

Областният управител Момчил Станков откри нов пощенски офис във Видин.

Регионални новини Видин

Нов офис на Областна пощенска станция – Видин беше открит днес в Общинския пазар в дунавския град. Лентата на новия обект на държавната пощенска компания прерязаха областният управител Момчил Станков и заместник директорът на „Български пощи” ЕАД Димитър Геновски. На церемонията присъстваха Румяна Петрова, директор на Регионално управление „Западен регион”, Елиза Джамбазова, ръководител на видинската пощенска станция, служители и партньори на дружеството.
„Радва ме откриването на всяко едно работно място в нашия град”, каза областният управител. Момчил Станков приветства усилията на видинската пощенска станция да осигурява на гражданите достъпни, качествени и ефективни услуги. Изнесеното работно място се разкрива в рамките на инициативата „Да бъдем по-близо до нашите клиенти”, която се осъществява от местната структура на националната пощенска компания.

В новия офис ще се предлага пълният пакет услуги на „Български пощи”, ще се инкасират сметки и ще се предлагат сувенири с туристическите забележителности на Видинския край.

„От 2012 година това е третото изнесено работно място, което „Български пощи” открива във Видин”, каза г-н Геновски, като подчерта, че в резултат на тази своя дейност дружеството отчита положителна реализация и печалба. Освен в областния град, дружеството е разкрило изнесено работно място и в град Белоградчик.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.