Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Ангел Цолов с писмена благодарност от началника на РУ-Видин

17.07.2015 | Новини от Видин | Регионални новини

Младият видинчанин спаси дете на надуваем дюшек, отнесен от течението на Дунав.

Регионални новини Видин

Главен инспектор Петър Петров – началник на РУ-Видин, връчи днес писмена благодарност на Ангел Цолов - футболист от ОФК “Бдин”, за смела постъпка, кураж и сърцатост при спасяване на дете от водите на река Дунав. На 15 юли в 13.50 часа чрез тел.112 в дежурната част на полицията бил получен сигнал за дете на надуваем дюшек, носен от течението на р.Дунав. Инцидентът станал в района на градския плаж „Баба Вида”. При пристигането на полицейските служители детето вече било на брега. Установено е, че 8-годишното момиченце плажувало с дядо си. Двамата влезли във водата, малката била върху надуваем дюшек. При внезапен силен порив на вятъра дюшекът с детето били отнесени от течението навътре в реката. Плажуващите на брега чули виковете на детето, сигнализирали на тел.112, а двама мъже се притекли на помощ. Ангел Цолов успял да достигне и върне дюшека с детето до брега. По време на инцидента момиченцето, въпреки уплахата, запазило самообладание и се задържало на дюшека, без да падне във водата.

Главен инспектор Петър Петров благодари на Ангел Цолов за бързата реакция, пожела му здраве и спортни успехи, като изрази надежда стореното от него добро да бъде пример за подражание на малки и големи.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.