Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Забрана за паленето на открит огън

22.04.2015 | Новини от Видин | Регионални новини

Областният управител Момчил Станков обяви пожароопасния сезон в област Видин.

Регионални новини Видин

До 31 октомври 2015 г. е забранено паленето на открит огън и извършването на огневи работи в близост до границите на горските територии в региона. Със своя заповед областният управител на Видин Момчил Станков обяви за пожароопасен сезон в горските територии на региона периодът от 20 април до 31 октомври 2015 г. Заповедта е издадена на основание Закона за администрацията и Закона за горите и във връзка с предложение на Регионална дирекция по горите – Берковица за осигуряване на пожарна безопасност, предотвратяване и гасене на пожари в горските територии. По време на пожароопасния сезон е забранено паленето на открит огън и извършването на огневи работи на разстояние по-малко от 100 метра от границите на горските територии. Изхвърлянето на горими отпадъци е позволено само на определените за целта места.

В заповедта са определени дейностите по превенция и контрол на горските пожари, за които отговарят ръководителите на териториалните структури на Изпълнителна агенция по горите и ловните стопанства, органите по пожарна безопасност и защита на населението, кметовете на общини и кметства, собствениците и ползвателите на горски територии, както и лицата, извършващи дейности в тях. Заповедта е публикувана в електронната страница на Областна администрация Видин: http://www.vidin.government.bg/094/60-16-16/obqvi.html

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.