Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Стартира кампанията „Да изчистим България” в област Видин

08.04.2015 | Новини от Видин | Регионални новини

Областният управител Момчил Станков обяви началото й на информационна среща с организаторите от „БТВ Медиа Груп” .

Регионални новини Видин

Областна администрация – Видин ще участва в националната инициатива „Да изчистим България”. Областният управител Момчил Станков обяви началото на кампанията в региона днес, по време на информационна среща с представители на държавни институции, общински администрации, браншови и граждански сдружения и доброволци. Срещата се проведе по инициатива на „БТВ Медиа Груп”, която организира националното екологично събитие за пета поредна година с подкрепата на Министерството на околната среда и водите. През 2015 г. кампанията ще протече под наслов „Да изчистим България заедно”.

„Трябва да обединим усилията си и да дадем от себе си поне малко от това, което даром получаваме от природата”, каза областният управител. Той подчерта, че неговият екип е готов да съдейства и призова местните институции, организации, фирми и доброволци да се включат активно в почистването на природните зони, зелените и жилищните пространства в населените места. В презентация Мария Лазарова, мениджър „Социални проекти” в „БТВ Медиа Груп”, разясни подробностите около организацията и провеждането на кампанията в област Видин. Тя акцентира върху дейностите за почистването на дунавския бряг, районите около реки, водоеми и територии, засегнати от бедствия, както и в защитените зони на региона.

Петото издание на инициативата включва организиране на 5 еднодневни акции за почистване на най-уязвимите зони - градска среда; места за отдих и спорт; детски площадки; природни паркове и защитени територии; речни корита. Те ще се проведат на 10, 17 и 31 май и на 7 и 27 юни. За първи път инициативата в България се провежда в подкрепа на две международни кампании – Let’s Clean Europe на Европейската комисия и Глобалното гражданско движение Let’s Do It World.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.