Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Връчиха сертификати на завършили обучение по проект

06.03.2015 | Новини от Видин | Регионални новини

Усвоените професии са „Помощник в строителството” и „Помощник пътен строител”.

Регионални новини Видин

Над 160 души, завършили курсове в рамките на проект „Реализация чрез интеграция“ получиха на специална церемония в Община Видин своите сертификати. Събитието бе открито от Борислава Борисова – заместник-кмет „Хуманитарни дейности и социална политика“ и ръководител на проекта. Тя поздрави участниците с успешното приключване на обучението и покани изпълняващия функциите кмет на Община Видин инж. Добромир Дилов да връчи сертификатите. Той също приветства присъстващите и заяви, че с помощта на проекта се дава възможност за трудова заетост. И допълни, че очаква от страна на придобилите нови умения да положат усилия и докажат своята ангажираност. Инж. Дилов благодари на представителите на обучителните организации „СТИК” ЕООД – гр. Варна и ДЗЗД „Обучение-Видин” – гр. София за ползотворното и успешно сътрудничество.

Своите свидетелства получиха първите 40 души, успешно завършили курсовете по професионална квалификация, както и 124 лица, преминали курс по начална компютърна грамотност. Усвоените професии са „Помощник в строителството” и „Помощник пътен строител”.

Проект „Реализация чрез интеграция” се осъществява по процедура „ИНТЕГРА” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007–2013, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.