Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Сключени са договори по програмата за саниране на жилища

06.03.2015 | Новини от Видин | Регионални новини

Първите два договора по националната програма за енергийна ефективност в област Видин са сключени между община Белоградчик и сдружения на собственици.

Регионални новини Видин

Община Белоградчик е сключила два договора със сдружения на собственици по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Това са първите подписани договори по програмата за саниране на територията на област Видин, показва справка на областната администрация за изпълнението на програмата в региона. След проверка на представените документи, предстои подписване на договор за целево финансиране между областния управител на Видин, община Белоградчик и Българска банка за развитие. Още две сдружения на собственици в Белоградчик имат готовност да сключат договор с общината, а други две предстои да бъдат учредени. По този начин се откриват възможности да бъдат санирани всички 6 сгради на територията на общината, отговарящи на условията на програмата.

В община Видин до момента са регистрирани 12 сдружения на собственици при наличието на 104 сгради за енергийно обновяване. В общините Кула и Димово, където също има подходящ за целите на програмата сграден фонд, няма регистрирани сдружения на собственици.

Кандидатстването по програмата продължава, докато изтекат две години или до изчерпване на финансовия ресурс, който е в размер на общо 1 милиард лева за цялата страна. Необходимите документи и образци за кандидатстване са публикувани и могат да бъдат изтеглени от електронните страници на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, областната администрация и община Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.