Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Започна подготовка за старта на туристическия сезон

24.01.2015 | Новини от Видин | Регионални новини

Началото на туристически сезон 2015 ще бъде дадено в музей „Кръстата казарма“.

Регионални новини Видин

С организирането на фестивал под наслов „История и вино“ тази година ще стане откриването на туристическия сезон в Община Видин. Събитието ще се проведе на 20 и 21 март. Началото ще бъде дадено в музей „Кръстата казарма“, където ще се подреди гостуващата изложба „Вино и смях“ от Дома на хумора и сатирата в Габрово. Присъстващите ще могат да дегустират бели и червени вина. Едновременно с това на площад „Бдинци“ винарски изби от региона ще покажат своята продукция. Поканени са за участие и винопроизводители от Сърбия и Румъния. Ще бъде организиран конкурс „Най-добро видинско мезе за вино“, а на откритата сцена ансамбъл „Дунав“ и самодейни фолклорни състави ще забавляват зрителите.

Гражданите и гостите на фестивала ще имат възможност да дадат своя вот в конкурса за определяне на най-доброто мезе, да опитат, а също така и да закупят от различните марки качествени вина и да се наслаждават на богатството на местния фолклор.

Миналата пролет за откриването на сезона бе организирана туробиколка за журналисти, изложба „Спомени от Стария Видин“, атракции като стрелба с лък пред крепостта „Баба Вида“, кулинарна изложба-конкурс „Видински рибен специалитет“, дегустация на вина и разходка с кораб по река Дунав.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.