Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Три влака пътуват по направлението Видин – София

12.01.2015 | Новини от Видин | Регионални новини

В пътническите превози в ж.п. район Видин работят общо около 60 души.

Регионални новини Видин

Един влак е съкратен по направлението от Видин за Мездра, който тръгва в 10,30 ч. и имаше най-удобната връзка за Свищов и Велико Търново, съобщи Цветан Цветанов, координатор на синдикатите към ж.п. район Видин. Той посочи, че не би трябвало да има други съкратени влакове от Видин по направлението Видин – София, защото са останали само 3 влака. “Единственото предимство на Видинската гара е международния влак, който спира“, обясни Цветанов. Той посочи, че в пътническите превози в ж.п.район Видин работят общо около 60 души. „При първото съкращаване на влакове през 2011 г. не беше съкратен персоналът, няколко души се пенсионираха и с това се приключи. Надявам се и сега по този начин да се пристъпи, защото се работи с минимума от персонала”, обясни Цветан Цветанов пред "Фокус".

От днес спират влаковете, спиращи на гара Криводол в 11,20 Мездра –Видин и 13,23 – Видин – Мездра, предстои в началото на февруари сутрешния влак в 7,10 ч и бързият, който пристига от София за Лом в 21,50 също да бъдат спрени , съобщи Петър Данчев, кмет на община Криводол. “Това определено създава неудобства за хората в общината. Това ни е връзката с областния център Враца, където са всички институции. 200 работници и служители от населените места в община Криводол пътуват със сутрешния влак в 7,10, който предстои да бъде спрян за Враца. Представете си дали всеки един от тези хора ще си позволи да дава 10 лв. За автобусен превоз до работното си място. И не трябва ли да има и малко социална политика в железниците, както е било винаги, за хората от най-бедния Северозападен регион “, коментира Петър Данчев.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.