Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Проверяват опасните язовири в област Видин

12.01.2015 | Новини от Видин | Регионални новини

Комисия, оглавявана от заместник областния управител Огнян Ценков, ще инспектира водните съоръжения по график от днес до края на работната седмица.

Регионални новини Видин

Осемнадесет потенциално опасни язовира ще бъдат проверени на територията на област Видин до края на тази седмица. Проверката е разпоредена със заповед на областния управител Момчил Станков на основание Закона за администрацията, Закона за защита при бедствия и Закона за водите. Експертна комисия ще установява техническото и експлоатационното състояние на водните обекти, както и изпълнението на предписанията за поддръжката им, издадени след проверка през октомври миналата година. В списъка попадат седемнадесет язовира и едно съоръжение за водохващане (изравнител), повечето от които се стопанисват от „Напоителни системи“ ЕАД и общини.

Комисията започва работа от днес под ръководството на заместник областния управител Огнян Ценков. Първите обекти, които ще инспектира, са язовирите „Бяла Рада” (община Видин), „Нишор” (община Бойница), „Кула” и „Полетковци” (община Кула).

В състава на комисията са включени експерти от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, „Напоителни системи“ ЕАД – клон Видин, Областна дирекция „Земеделие“ – Видин; НЕК, Предприятие „Язовири и каскади“, „Басейнова дирекция за управление на водите – Дунавски район с център Плевен“, областната администрация и общините Белоградчик, Брегово, Бойница, Видин, Димово, Кула, Макреш, Ново село, Ружинци, и Чупрене.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.