Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Регионални новини

Обсъждане на проект за входна табела на Видин

15.12.2014 | Новини от Видин | Регионални новини

В рамките на три седмици идеята може да бъде обсъждана и да се правят предложения.

Регионални новини Видин

Обществено обсъждане за новата входна табела на град Видин се проведе в залата на Общинския съвет. Съоръжението ще бъде разположено на главен път Е-79, местност „Шуговец” (Чобан кюприя). Инж. Добромир Дилов – заместник-кмет и изпълняващ функциите кмет на Община Видин обясни, че е направено запитване до Агенция „Пътна инфраструктура“ за съгласуване на визия за поставяне на такава табела. Първоначалната идея е била тя да бъде възстановена в предишния й вид, но категорично е отказано мостово съоръжение над главния път. Затова е избран вариант табелата да се постави от едната страна, където земята е общинска собственост. На влизане във Видин табелата ще се пада отляво, а на излизане – отдясно. Надписите са на български и на английски език. Върху табелата ще има електронен часовник, който ще отчита и температурата на въздуха. Съоръжението е с размери 8,10 м на 4, 10 м.

Главният архитект на общината Ангел Недялков каза, че изборът на мястото за поставяне е съобразен с добрата видимост, като уточни, че и хората са свикнали тук да има подобно съоръжение. Той подчерта, че общинското ръководство е решило идеята да бъде подложена на обществено обсъждане, за да се чуят повече мнения.

Инж. Дилов изрази надеждата си, че чрез медиите проектът за входната табела на града ще достигне до повече хора. В рамките на три седмици идеята може да бъде обсъждана и да се правят предложения.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.